DESPRE MINE

Salut,
Numele meu este
David Boureanu.

De când eram doar un copil, am fost fascinat de magia imaginii.  La vârsta de 15 ani, când majoritatea băieților își petreceau timpul cu jocurile video sau sporturile, eu rătăceam pe străzi, cu aparatul foto în mână, capturând fiecare moment, expresie și detaliu din jurul meu. În acele momente, am început să îmi cultiv pasiunea pentru fotografie și să înțeleg puterea unei imagini bine compuse.

Cu trecerea timpului, pasiunea mea pentru vizual a evoluat și am început să explorez și lumea videografiei. Inspirat de muzica pe care o compuneam, am început să creez clipuri video, să gândesc scenarii și să pun în practică fiecare cadru. A fost o călătorie plină de provocări și de descoperiri, iar fiecare eșec sau reușită m-au învățat câte ceva nou despre arta vizuală și despre mine însumi.

Cu aproximativ doi ani în urmă, am făcut pasul decisiv și am început să mă concentrez asupra filmării de evenimente. Am avut privilegiul să surprind povestea de dragoste a peste 70 de cupluri prin intermediul filmelor de nuntă. De la lacrimi de bucurie la zâmbete sincere, am încercat mereu să surprind esența fiecărui eveniment și să conturez o poveste captivantă și plină de viață.

SCOPUL MEU

Recent, am decis să îmi extind orizonturile și să explorez și lumea videografiei comerciale și corporatiste.

Am colaborat cu diverse afaceri, de la baruri și saloane de înfrumusețare, până la instructori de înot și săli de fitness. Am încercat mereu să aduc o poveste autentică și captivantă în orice proiect, să surprind esența fiecărui produs sau serviciu și să ofer o experiență unică clienților.

Scopul meu nu este doar să filmez evenimente sau produse, ci să creez amintiri care să dureze o viață întreagă.

Nu vreau să îți ofer doar imagini, ci o experiență autentică și plină de emoție. Sunt aici pentru a transforma visele și ideile tale în realitatea captivantă pe care o meriți.

Haideți să creăm împreună povești de neuitat!

MENIU